Reiki - Healing

Het Japans woord 'Reiki' betekent 'universele levensenergie' :  de energie waaruit alles is opgebouwd.

Met deze energie en via handoplegging kan je jezelf en anderen van pijnen en blokkades bevrijden en tijdens een behandeling kom je ook helemaal tot rust (diepe ontspanning).

Een ander effect van Reiki is het ontgiften van het lichaam.  Het is dan ook aangeraden om heel veel water te drinken en zo het ontgiftingsproces te ondersteunen.  Hoe groter het aantal behandelingen, hoe optimaler het resultaat.

Reiki wordt ervaren als Liefdevolle energie en kent geen huidskleur, geloof of leeftijd.

Door die Liefde brengt Reiki je dichter bij je ware zelf, het geeft je leven een andere kwaliteit : intenser en bewuster dan voordien.

Universele levensenergie is er genoeg voor iedereen.

Het werkt altijd, zelfs wanneer je twijfels hebt.  De enige manier om te achterhalen wat Reiki werkelijk doet, is door een Reiki behandeling te ontvangen. Tijdens of na de behandeling kan het zijn, dat je de energie letterlijk door je lichaam voelt stromen. Ook kan het zijn dat verdrongen gevoelens of emoties plots veel sterker op de voorgrond gaan treden.  Dit kan als onaangenaam / ongemakkelijk ervaren worden, doch dit is het teken dat het genezingsproces op gang is gekomen.

Tijdens een behandeling maak ik ook nog gebruik van een andere techniek en  neem ik ook uitgebreid de tijd om oude pijnen en / of kwetsuren te healen.

Een behandeling duurt een klein uurtje en wordt in 'aangeklede' toestand gegeven.  Gezien de aard van de behandeling is het dragen van makkelijke en niet knellende kledij wenselijk.

Zelf ben ik ingewijd in de 3de graad (Reiki Master binnen de Usui traditie).

Een healing kan ook zonder enig kwaliteitsverlies vanop afstand gegeven worden.

Contacteer me gerust voor meer info 

Ge├»nteresseerd?  Neem contact op via het contactformulier om een behandeling te boeken (klik hier) en neem zeker ook een kijkje bij de speciale acties (klik hier).