Vragen - contact

ALLES WAT JE WIL WETEN


Is een consult / cursus mogelijk op elke locatie?


Mits voldoende belangstelling en de aanwezigheid van een geschikte ruimte, behoren consulten bij je thuis of op een door jou gekozen locatie tot de mogelijkheden.  Contacteer mij vrijblijvend met al je vragen of voorstellen zodat wij samen kunnen bekijken wat realiseerbaar is.


Wat moet ik meebrengen voor een consult?


Breng een recente foto van jezelf mee, eentje waar je alleen op staat en waarop je ogen zichtbaar zijn.


Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus / workshop?


Via het contactformulier op de website (klik hier), na een consult, op een beurs of telefonisch.

Door enkele minder positieve ervaringen in het verleden, zie ik me spijtig genoeg genoodzaakt, om steeds een voorschot te vragen.  Voorschotten worden niet terugbetaald.  Het kan wel dienen voor een consult, behandeling of cursus op een later tijdstip.


Wie kan een cursus volgen?


Iedereen kan de cursussen volgen, er is geen voorkennis noodzakelijk.  Samen maken we er een fijne - en leerrijke ervaring van.


Gaan de ingeplande cursussen altijd door?


Dit hangt van de locatie af. In Heffen  ( Mechelen ) vanaf 2 deelnemers, voor andere locaties vormen de afstand en het aantal deelnemers als doorslaggevend element.

GEEN ANTWOORD GEVONDEN?  GEEN PROBLEEM. STUUR ME JE VRAAG DOOR EN IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP.

  (klik hier voor het contactformulier)